top of page

Hvad siger vores kunder om StrategiTest?

________________________________________________________________

"Vi havde et ønske om at få identificeret vores udviklingsområder i vores

strategiprocesser og derefter at gå ind i en tættere dialog om hvilke anbefalinger fra Strategitest-rapporten, som vi skal have implementeret.

 

Konkret har vi fået en samlet erkendelse af, at vi skal være mere struktureret ved brug af et strategisk  årshjul, så vores strategiarbejde kommer ind i en mere hensigtsmæssigt struktur i forhold til strategiproccesens faser.

Derudover har Strategitest-rapporten tydeligt vist os, at vi med fordel kan se meget mere nuanceret på fase 3 og lave en tydelige opdeling mellem implementering og eksekvering.

Gennemgangen af vores Strategitest-rapport faciliteret af Flemming, den efterfølgende dialog og refleksion giver rigtig god mening for os og vi har fået en meget bedre forståelse for, hvilke områder, hvor vi kan blive dygtigere på."
 

Jan Hessellund

CEO, Billund Airport A/S

”Vi har i forbindelse med vores strategiarbejde brugt StrategiTest til at optimere og evaluere på vores nuværende strategi.

 

Rapporten fra StrategiTest, som vi har modtaget på baggrund af vores udfyldte spørgeskema, giver gode indspil til den proces, som vi skal igennem i den kommende tid. Særligt rapportens pædagogiske opbygning, hvor man bliver taget i hånden og går struktureret og visuelt igennem de forskellige elementer i strategiprocessen er brugbar. Det er ligetil og overskueligt at udlede konklusioner ud fra rapporten ift. scorer på de enkelte indsatsområder.

Med andre ord – det er nemt at konkludere på, hvor det går godt og hvor der skal strammes op.

 

Derudover er det fedt, at modtage en rapport, der indeholder konkrete værktøjer, der kan tages i brug med det samme. Desuden benyttede vi os af muligheden for et efterfølgende sparringsmøde, hvilket fungerede som en god afslutning, hvor vi fik svar på de spørgsmål, som vi stødte på undervejs i processen.

 

Alt i alt en meget positiv oplevelse, der absolut kan bruges som en positiv gamechanger, når der skal evalueres og optimeres på strategiarbejdet.”

 

 

Jesper Klith

Direktør, KAAS Stålbyg A/S

"StrategiTest har været et meget brugbart værktøj for os, til at evaluere vores håndtering af strategiprocessen.

Med StrategiTest blev vi præsenteret for en meget præcis og struktureret spørgeramme, efterfulgt af en overbliksskabende rapport, der var gennemarbejdet og anvendelig med det samme – i den optimale

verden også tilpas tidsbesparende og nem at forstå.

I mine øjne værdifulde inputs, som enhver virksomhed kan bruge, når der arbejdes med at teste og optimere, hvor godt det egentlig går med strategiprocessen.

Jeg kan derfor varmt anbefale StrategiTest til alle virksomheder, der arbejder bevidst med at optimere deres strategiprocesser."

 

Peter Møller Lassen

CEO, Innosurge A/S

bottom of page