top of page

Hvad siger vores kunder om StrategiTest?

________________________________________________________________

StrategiTest har eksisteret i ganske kort tid, men allerede på nuværende tidspunkt har vi tilfredse kunder, der har ønsket at dele ud af deres positive oplevelse og samarbejde med StrategiTest

LÆS MED HER:

”Vi har i forbindelse med vores strategiarbejde brugt StrategiTest til at optimere og evaluere på vores nuværende strategi.

 

Rapporten fra StrategiTest, som vi har modtaget på baggrund af vores udfyldte spørgeskema, giver gode indspil til den proces, som vi skal igennem i den kommende tid. Særligt rapportens pædagogiske opbygning, hvor man bliver taget i hånden og går struktureret og visuelt igennem de forskellige elementer i strategiprocessen er brugbar. Det er ligetil og overskueligt at udlede konklusioner ud fra rapporten ift. scorer på de enkelte indsatsområder.

Med andre ord – det er nemt at konkludere på, hvor det går godt og hvor der skal strammes op.

 

Derudover er det fedt, at modtage en rapport, der indeholder konkrete værktøjer, der kan tages i brug med det samme. Desuden benyttede vi os af muligheden for et efterfølgende sparringsmøde, hvilket fungerede som en god afslutning, hvor vi fik svar på de spørgsmål, som vi stødte på undervejs i processen.

 

Alt i alt en meget positiv oplevelse, der absolut kan bruges som en positiv gamechanger, når der skal evalueres og optimeres på strategiarbejdet.”

 

 

Jesper Klith

Direktør, KAAS Stålbyg A/S

"StrategiTest har været et meget brugbart værktøj for os, til at evaluere vores håndtering af strategiprocessen.

Med StrategiTest blev vi præsenteret for en meget præcis og struktureret spørgeramme, efterfulgt af en overbliksskabende rapport, der var gennemarbejdet og anvendelig med det samme – i den optimale

verden også tilpas tidsbesparende og nem at forstå.

I mine øjne værdifulde inputs, som enhver virksomhed kan bruge, når der arbejdes med at teste og optimere, hvor godt det egentlig går med strategiprocessen.

Jeg kan derfor varmt anbefale StrategiTest til alle virksomheder, der arbejder bevidst med at optimere deres strategiprocesser."

 

Peter Møller Lassen

CEO, Innosurge A/S

bottom of page