top of page

StrategiTest er skræddersyet til ejerlederen, CEO's, bestyrelser, ledergrupper og kapitalfonde i SMV segmentet - i alle brancher i Danmark

Overblik over strategiprocessens 3 centrale faser

Skærmbillede 2022-10-10 kl. 15.51_edited.jpg

Vælg mellem 3 strategipakker

Startpakke_small.png

Planlæg jeres strategiproces FØR I starter jeres strategiarbejde, så I har OVERBLIK over hele processen.

I får:

  • Skabt jeres afgørende overblik over hele strategiprocessen, før I går i gang og I får lavet jeres strategi-årshjul. Dermed får I styr på alle væsentlige elementer, så kvaliteten af jeres strategiarbejde bliver bedre.

  • Sikret, at I er proaktiv og at I har en rød tråd i alle jeres beslutninger, således at I er et 1 skridt foran.

 

PRIS

KR. 10.000,- ekskl. moms

Analysehoved_small.png

FØR I gennemfører en workshop, strategisk analyse eller lign, kan I få OVERBLIK over, hvilke væsentlige strategielementer I som minimum skal have med i analysen og planlægningen.

I får:

  • Overblik over, om I har alle elementer med og om I har lavet en struktureret proces, så I sikrer at jeres strategiplan er solid og gennemarbejdet. Dermed har I langt større mulighed for at skabe stort ejerskab i jeres organisation.

  • Baseret jeres strategi på fakta og I får styr på væsentlige faktorer internt, såvel som eksternt.

 

PRIS

KR. 10.000,- ekskl. moms

Batterimand.png

FØR I implementerer jeres strategi og giver den liv i jeres organisation, skal I have et overblik over implementeringsfasen og eksekveringsfasen, samt den helt afgørende menneskelige faktor.

I får:

  • Overblik over, om I har alle de "menneskelige" elementer med, så I sikrer, at jeres strategiplan har langt større mulighed for at skabe stort ejerskab i jeres organisation.

  • Sikret, at I ikke bare får holdt "ølkassetalen", men at I får gjort jeres strategi langtidsholdbar og opladet i hele perioden.

PRIS

KR. 10.000,- ekskl. moms

SAMLET PAKKE
Ved køb af alle 3 pakker er prisen kr. 25.000 ekskl. moms

bottom of page