top of page

Den store StrategiTest er skræddersyet til den større virksomhed ( + 250 medarbejdere )

StrategiTest er skræddersyet til ejerlederen, CEO's, bestyrelser, ledergrupper og kapitalfonde i SMV segmentet - i alle brancher i Danmark

Den store StrategiTest indeholder den største og mest nuanceret spørgeramme, samt en dybere og bredere StrategiTest rapport med mange konkrete og målrettede anbefalinger og værktøjer

stor strategitest 14.4.23.png

Læs mere specifikt om de 3 faser:

Startpakke_small.png

Planlæg jeres strategiproces FØR I starter jeres strategiarbejde, så I har OVERBLIK over hele processen.

I får:

  • Skabt jeres afgørende overblik over hele strategiprocessen, før I går i gang og I får lavet jeres strategi-årshjul. Dermed får I styr på alle væsentlige elementer, så kvaliteten af jeres strategiarbejde bliver bedre.

  • Sikret, at I er proaktiv og at I har en rød tråd i alle jeres beslutninger, således at I er et 1 skridt foran.

Analysehoved_small.png

FØR I gennemfører en workshop, strategisk analyse eller lign, kan I få OVERBLIK over, hvilke væsentlige strategielementer I som minimum skal have med i analysen og planlægningen.

I får:

  • Overblik over, om I har alle elementer med og om I har lavet en struktureret proces, så I sikrer at jeres strategiplan er solid og gennemarbejdet. Dermed har I langt større mulighed for at skabe stort ejerskab i jeres organisation.

  • Baseret jeres strategi på fakta og I får styr på væsentlige faktorer internt, såvel som eksternt.

Batterimand.png

FØR I implementerer jeres strategi og giver den liv i jeres organisation, skal I have et overblik over implementeringsfasen og eksekveringsfasen, samt den helt afgørende menneskelige faktor.

I får:

  • Overblik over, om I har alle de "menneskelige" elementer med, så I sikrer, at jeres strategiplan har langt større mulighed for at skabe stort ejerskab i jeres organisation.

  • Sikret, at I ikke bare får holdt "ølkassetalen", men at I får gjort jeres strategi langtidsholdbar og opladet i hele perioden.

Pris kr. 25.000 ekskl. moms

bottom of page