top of page

Den lille StrategiTest er skræddersyet og tilpasset til den lille virksomhed (1-49 medarbejdere)

StrategiTest er skræddersyet til ejerlederen, CEO's, bestyrelser, ledergrupper og kapitalfonde i SMV segmentet - i alle brancher i Danmark

Denne StrategiTest indeholder en mindre og tilpasset spørgeramme end den mellem og store StrategiTest, men samtidig en specifik StrategiTest rapport med konkrete og målrettede anbefalinger og værktøjer

lille strategitest 14.4.23.png

Læs mere specifikt om de 3 faser:

Startpakke_small.png

Planlæg jeres strategiproces FØR I starter jeres strategiarbejde, så I har OVERBLIK over hele processen.

I får:

  • Skabt jeres afgørende overblik over hele strategiprocessen, før I går i gang. Dermed får I styr på alle væsentlige elementer, så kvaliteten af jeres strategiarbejde bliver bedre.

  • Sikret, at I er proaktiv og at I har en rød tråd i alle jeres beslutninger, således at I er et 1 skridt foran.

Analysehoved_small.png

FØR I gennemfører en workshop, strategisk analyse eller lign, kan I få OVERBLIK over, hvilke væsentlige strategielementer I som minimum skal have med i analysen og planlægningen.

I får:

  • Overblik over, om I har alle elementer med og om I har lavet en struktureret proces, så I sikrer at jeres strategiplan er solid og gennemarbejdet.

  • Baseret jeres strategi på fakta og I får styr på væsentlige faktorer internt, såvel som eksternt.

Batterimand.png

FØR I implementerer jeres strategi og giver den liv i jeres organisation, skal I have et overblik over implementeringsfasen, eksekveringsfasen og den afgørende menneskelige faktor.

I får:

  • Overblik over, om I har alle de "menneskelige" elementer med.

  • Sikret, at I ikke bare får holdt "ølkassetalen", men at I får gjort jeres strategi langtidsholdbar og opladet i hele perioden.

Pris kr. 15.000 ekskl. moms

bottom of page